Tocana de cartofi cu oase de porc

de roxanamiti in Mancaruri cu carne, 5 Feb 2011 | 8155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g. de oase de porc (sa aiba si carne),
  • 500 g. de cartofi,
  • 3 morcovi,
  • 4 rosii,
  • 1 ardel verde,
  • o ceapa,
  • fire de arpacic,
  • 2 fire leustean,
  • 4 linguri bulion,
  • 3 linguri ulei,
  • 2 foi dafin,
  • 6 boabe de piper,
  • 2 linguri pantrujel tocat,
  • condimente,

 

Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu oase de porc:

punem oasele la fiert in apa pana cuprinde bine, luam spuma, punem boabele de piper, dafinul si lasam sa fiarba la foc mic (eu am lasat 2 ore la foc mic mic) pana se desprinde carnea de pe oase,


ceapa tocata marunt o punem la calit in ulei timp de 6 minute,adaugam ardelul verde,arpacicul,leusteanul si mai lasam inca 6 minute, apoi rosiile decojite; adaugam 2 polonice de apa in care fierbe oasele si lasam inca 10 minute,


cartofii si morcovii taiati ii punem la fiert in apa cu sare timp de 15 minute,


trecute cele 10 minute punem compozitia intr un vas si bagam piciorul de la mixer timp de 1 minut,


scoatem carnea din apa, apa o strecuram, sacoatem carnea de pe oase; dupa ce am mixat bine compozitia de mai sus o pune iar in oala, punem carnea, cartofii, morcovii, 2 - 3 polonice de apa in care au fiert oasele, (depinde cat de groasa sau subtire doriti), condimentam cu sare, piper si condimente ( la gustul fiecaruia, eu am pus o lingurita de sos iute),lasam 5 minute la foc mic apoi dam la oparte si punem pantrujeleul tocat,


eu am servit cu muraturi si paine prajita(se poate si cu mamaliguta),

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu oase de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

LUK 1

06.02.2011, 13:22

RuxyRux 1

07.02.2011, 17:14

Cred ca e delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in stil milanez