Tocana de cartofi cu pui

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 17 Apr 2014 | 1378 vizualizari

 

Problema e in felul urmator,trebuia sa incropesc ceva de haleala si cum din'' rahat trebuie sa faci bici sa si trosneasca'',am cautat si eu prin frigider si am dat peste o pulpa mare de pui .....de la el se trage tocana asta pe care am prestat-o la foc automat.....sa manace si gurile noastre ceva in seara asta.....

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de pui( mai mare,cca si ceva grame)
  • 3 cartofi
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 cubulete knorr de gaina
  • piper si sare
  • 1 legatura de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu pui:

Spalam pulpa de pui si o taiem in bucatele mai micute.Intr-o cratita incingem ulei si calim puiul,cat sa se rumeneasca pe toate partile.Scoatem bucatele de pui si punem la calit ceapa taiata marunt si cubuletul de knorr,cand a inceput sa se inmoaie adaugam pasta de tomate,lasam sa fiarba 5 min si apoi adaugam cartofii taiati cubulete mici,adaugam o cana cu apa si lasam sa fiarba.


Cand sunt aproape fierti punem si bucatile de carne,potrivim de sare si piper si lasam la foc mic cca 20 min


.La final adaugam maraul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

simonacallas 1

18.04.2014, 15:16

Ador tocanitele, iar a ta e minunata

MIUTA 1

19.04.2014, 00:00

Ubulika 1

19.04.2014, 09:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi cu vinete si carne tocata la ceaun