Tocana de cartofi cu pui

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 17 Apr 2014 | 1197 vizualizari

 

Problema e in felul urmator,trebuia sa incropesc ceva de haleala si cum din'' rahat trebuie sa faci bici sa si trosneasca'',am cautat si eu prin frigider si am dat peste o pulpa mare de pui .....de la el se trage tocana asta pe care am prestat-o la foc automat.....sa manace si gurile noastre ceva in seara asta.....

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de pui( mai mare,cca si ceva grame)
  • 3 cartofi
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 cubulete knorr de gaina
  • piper si sare
  • 1 legatura de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu pui:

Spalam pulpa de pui si o taiem in bucatele mai micute.Intr-o cratita incingem ulei si calim puiul,cat sa se rumeneasca pe toate partile.Scoatem bucatele de pui si punem la calit ceapa taiata marunt si  cubuletul de knorr,cand a inceput sa se inmoaie adaugam pasta de tomate,lasam sa fiarba 5 min si apoi adaugam cartofii taiati cubulete mici,adaugam o cana cu apa si lasam sa fiarba.

Cand sunt aproape fierti punem si bucatile de carne,potrivim de sare si piper si lasam la foc mic cca 20 min

.La final adaugam maraul.

 

RETETA IN IMAGINI

Tocana de cartofi cu pui-0
Tocana de cartofi cu pui-1
Tocana de cartofi cu pui-2
Tocana de cartofi cu pui-3
Tocana de cartofi cu pui-4
Tocana de cartofi cu pui-5
Tocana de cartofi cu pui-6
Tocana de cartofi cu pui-7

COMENTARII (21)

simonacallas

simonacallas 1

18.04.2014, 15:16

Ador tocanitele, iar a ta e minunata

MIUTA

MIUTA 1

19.04.2014, 00:00

Ubulika

Ubulika 1

19.04.2014, 09:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!