Tocană de cartofi cu roșii, rucola și busuioc

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 23 Apr 2013 | 3635 vizualizari

 

Dacă vreți să duceți banala tocană de cartofi la un nou nivel, această rețetă v-ar putea fi de folos.

 

INGREDIENTE

  • 500 grame cartofi albi, curățați și tăiați cuburi
  • 1 zucchini, tăiat longitudinal în 2 apoi tăiat rondele
  • 100 grame ciuperci, tăiate în 4
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 20 grame muguri de pin
  • 100 ml lapte degresat
  • 70 de grame mix de rucola cu salată
  • 6 roșii cherry tăiate în 2
  • 10 frunze de busuioc proaspăt
  • 30 grame parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocană de cartofi cu roșii, rucola și busuioc:

Cartofii se fierb în apă cu sare 20 de minute. 

Zucchini se călește împreună cu ciupercile într-un wok, cu puțin ulei pentru 4-5 minute. Se sărează și se piperează. 

Mugurii de pin se prăjesc într-o tigaie cu puțin ulei până prind culoare. 

Cartofii se pasează. 

Se încălzește laptele și se adaugă peste cartofi. Se adaugă roșiile, zucchini, ciupercile și mixul de rucola. Se amestecă, se adaugă busuiocul și parmezanul. Se sărează și se piperează, dacă mai este nevoie. 

La final se adaugă mugurii de pin

TIPS-URI

1

Poate fi consumată ca fel principal sau ca garnitură

2

Calorii de porție: ~ 400

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocană de cartofi cu roșii, rucola și busuioc" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Tocana de noiembrie