Tocana de legume cu orez pentru iarna

de MIUTA in Zacusca, 24 Sep 2011 | 58005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg rosii
  • 1 kg ceapa
  • 1 kg morcovi
  • 2 kg ardei kapia sau gogosari
  • 500 ml ulei
  • 200 g orez
  • sare,piper
  • 4-5 foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume cu orez pentru iarna:

Ceapa se taie sozisori sau marunt.Morcovii se dau pe razatoarea mare.


Se caleste in ulei cca 10 minute ceapa.Se adauga morcovii si se caleste incontinuare inca 10 minute.Se adauga ardeii taiati cubulete si se fierbe incet la foc mic.Se pune sare,piper si foi de dafin.


Orezul se fierbe separat.Cand a fiert se scurge de apa si se clateste cu apa rece.Se lasa la scurs.


Dupa o jumatate de ora se adauga sucul de rosii.


Se fierbe pe foc mic pana uleiul iese deasupra amestecand mereu sa nu se lege de cratita.Se adauga orezul fiert si se mai fierbe inca 10 minute.


Se pune compozitia fierbinte in borcane fierbinti.


Se sterilizeaza in cuptor cca 20-25 minute si se pun in pat cald pana se racesc.


Cand sau racit se pot depozita in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume cu orez pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

19.08.2012, 23:08

arata tare bine yammy

vero79 1

25.08.2012, 09:19

foarte,foarte buna am facut-o si eu

MIUTA 1

08.10.2012, 15:08

Ma bucur ca va place!
Vero ma bucur ca ai preparat-o si tu.Pupici

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de vinete