Tocana de legume cu orez pentru iarna

de MIUTA in Zacusca, 24 Sep 2011 | 59167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg rosii
  • 1 kg ceapa
  • 1 kg morcovi
  • 2 kg ardei kapia sau gogosari
  • 500 ml ulei
  • 200 g orez
  • sare
  • piper
  • 4-5 foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume cu orez pentru iarna:

Ceapa se taie sozisori sau marunt. Morcovii se dau pe razatoarea mare.


Se caleste ceapa in ulei 10 minute. Se adauga morcovii si se caleste in continuare inca 10 minute. Se adauga ardeii taiati cubulete si se fierbe incet la foc mic. Se pun sare, piper si foile de dafin.


Orezul se fierbe separat. Apoi se scurge de apa si se clateste cu apa rece. Se lasa la scurs.


Dupa o jumatate de ora se adauga sucul de rosii.


Se fierbe la foc mic pana uleiul iese deasupra amestecand mereu sa nu se lipeasca de cratita. Se adauga orezul fiert si se mai fierbe inca 10 minute.


Se pune compozitia fierbinte in borcane fierbinti. Se sterilizeaza in cuptor pentru 20-25 minute si se pun sub paturi pana se racesc.


Dupa ce se racesc se pot depozita in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume cu orez pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

19.08.2012, 23:08

arata tare bine yammy

vero79 1

25.08.2012, 09:19

foarte,foarte buna am facut-o si eu

MIUTA 1

08.10.2012, 15:08

Ma bucur ca va place!
Vero ma bucur ca ai preparat-o si tu.Pupici

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Zacusca mixta