Tocana de legume cu pui si masline

de dakris in Pui, 27 Feb 2012 | 4638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui dezosat
  • 300 g masline
  • 3 cepe mari
  • 2 cartofi medii
  • 1 morcov mare
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 ardei capia rosu
  • 2 linguri bulion
  • 50 ml ulei
  • sare
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume cu pui si masline:

Intr-o cratita, in care am turnat cca 50 ml ulei si o cana de apa, am inabusit pret de cateva minute, ceapa taiata solzisori, morcovul si radacina de patrunjel razuite  marunt si ardeiul taiat cubulete. Am adaugat cartofii taiati cuburi si inca cca 300ml de apa incalzita si am lasat sa fiarba.

Maslinele le-am fiert separat, le-am scurs si, impreuna cu pieptul de pui prajit, le-am pus in cratita cand cartofii erau aproape fierti. Cand legumele s-au fiert am inrosit tocana cu 2 linguri de bulion si am sarat dupa gust. Am lasat tocana sa fiarba inca vreo 5-10 minute. La final am adaugat mararul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume cu pui si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

28.02.2012, 13:28

N-am pus niciodata masline la tocana de legume... dar voi incerca data viitoare.

dakris 1

28.02.2012, 18:51

Simona, initial am vrut sa fac o mancare/tocana de masline si m-am gandit...prea multa ceapa... si, pana la urma,asta a iesit . Si a fost tare buna si gustoasa...

Ubulika 1

02.03.2012, 11:54

ador mancarea de masline

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume,orez si pui