Tocana de legume cu pulpe de pui

de iri_iri in Mancaruri cu carne, 2 Iul 2013 | 6222 vizualizari

 

....imi place aceasta tocana pentru ca am folosit multe legume si pentru ca am fiert toate si nu am fost nevoita sa calesc nimic!

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpite de pui,
  • 4 cepe mari,
  • 3 mocovi medii,
  • o vanata lunguiata(pentru ca nu are seminte multe),
  • 3 ardei grasi,
  • 3 cartofi roz (acestea nu se sfarama la fiert),
  • 2 dovlecei medii,
  • 2 maini de pastai rotunde ,
  • 2 linguri de bulion,
  • 100ml ulei,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume cu pulpe de pui:

Incepem cu ceapa,pe care o curatam,spalam si o taiem marunt.


Apoi morcovii ii curatam , spalam si ii taiem rondele.


Ardeii,cartofii si dovleceii ii curatam ,spalam si apoi ii taiem cubulete.


Vanata o spalam si o taiem felii dupa care le taiem in sferturi.


Pastaile se curata la capete ,se rup la dimensiuni de 7-8 cm si apoi se spala.


Toate legumele astfel aranjate se pun intr-o oala ,se toarna uleiul si apoi se cuprind cu apa,dar sa nu depaseasca deoarece ,dovleceii si pastaile isi vor lasa apa .


Se aseaza oala pe foc si se lasa la fiert cam o ora(incepand din momentul fierberii) dupa care se adauga pulpitele care au fost spalate .


Se lasa la fiert pana carnea este fiarta ,adaugandu-se bulionul,sare si piper dupa gust.


Se mai tine pe foc cam o jumatate de ora .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

iri_iri 1

02.07.2013, 21:18

simona

Rocsi 1

02.07.2013, 21:33

Imi place. Ma asez la masa sa mananc si eu

iri_iri 1

02.07.2013, 22:36

sigur draga

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta taraneasca cu cartofi, ardei copti si ciuperci