Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
....imi place aceasta tocana pentru ca am folosit multe legume si pentru ca am fiert toate si nu am fost nevoita sa calesc nimic!
Incepem cu ceapa,pe care o curatam,spalam si o taiem marunt.
Apoi morcovii ii curatam , spalam si ii taiem rondele.
Ardeii,cartofii si dovleceii ii curatam ,spalam si apoi ii taiem cubulete.
Vanata o spalam si o taiem felii dupa care le taiem in sferturi.
Pastaile se curata la capete ,se rup la dimensiuni de 7-8 cm si apoi se spala.
Toate legumele astfel aranjate se pun intr-o oala ,se toarna uleiul si apoi se cuprind cu apa,dar sa nu depaseasca deoarece ,dovleceii si pastaile isi vor lasa apa .
Se aseaza oala pe foc si se lasa la fiert cam o ora(incepand din momentul fierberii) dupa care se adauga pulpitele care au fost spalate .
Se lasa la fiert pana carnea este fiarta ,adaugandu-se bulionul,sare si piper dupa gust.
Se mai tine pe foc cam o jumatate de ora .
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult