Tocana de toamna

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 17 Sep 2014 | 12172 vizualizari

 

Cu asa bogatie de legume in piata este si pacat sa nu prestezi asa ceva.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 3 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei
  • 3 rosii
  • 100g fasole verde
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 50ml ulei
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • vegeta
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de toamna:

Toate legumele se curata si se taie bucati potrivite.

Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste ceapa 3-4 minute.

Se presara vegeta si piper.

Se adauga morcovii rondele si apa si se fierbe 10 minute.

Se adauga ardeii, fasolea, vanata si dovlecelul si se fierbe 10-15 minute.

Se adauga cartofii si se mai fierbe 15-20 minute.

Se adauga rosiile si pasta de tomate si se mai fierbe 5 minute.

Se introduce in cuptor pentru 30 minute sa mai scada.

Se pune verdeata tocata si se potriveste de sare.

Se mai tine in cuptor 10 minute si este gata.

Se mananca ca atare sau garnitura la alte preparte.

La servire se poate presara patrunjel tocat marunt deasupra.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte legume sau mai putine in functie de ce va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de toamna" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mix de legume