Tocana in vas roman

de AnyCostescu in Porc, 9 Sep 2012 | 2068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc
  • ficat de porc
  • gusa de porc
  • carnat de porc
  • morcov
  • ceapa
  • ardei
  • 1 ceasca vin
  • 1 ceasca apa
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana in vas roman:

Carnea se spala si se taie bucatele mai micute, facem la fel cu carnatul, gusa si ficatul. Legumele se taie dupa forma dorita..


Se pune un pic de ulei in vas, apoi se pune un rand de legume, unul de carne, carnat, gusa, ficat apoi restul de legume. Se pun codimente de toate felurile, apoi se stropeste peste tot cu apa si vin. Se da la cuptor. Cuptorul se aprinde dupa ce punem vasul. Se lasa la cuptor pana carnea e fiarta, aproximativ o ora a stat la mine.


Noi am servit-o cu cartoi noi, intregi la cuptor dati prin rozmarin si muraturi :D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:02

gaby_duceag 1

10.09.2012, 08:33

vai di mini!

mamaieelena 1

10.09.2012, 21:14

bun,bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc