Tocanita aromata picanta

de alinutzika in Pui, 7 Mar 2012 | 2530 vizualizari

 

O tocanita excelenta, pe care am facut-o de cateva ori zilele astea, pt ca ne-a placut mult de tot. E foarte aromata, iar sotul meu zicea ca e genul de mancare chinezeasca. Nu stiu, pt ca eu nu am mancat niciodata la vreun restaurant chinezesc.
Tot ce stiu e ca imi place enorm!!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe dezosate de pui
  • 300 g carne de porc
  • 3 cepe
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 cutie conserva rosii sau 1/2 l bulion
  • 2 linguri sos chilli
  • 2 linguri pasta ardei
  • 1/2 lingurita din fiecare condiment uscat (sau dupa gustul fiecaruia): rozmarin, ienibahar, nucsoara, scortisoara-ii da un gust senzational, cimbru, ghimbir
  • sare, piper, vegeta, dupa gust
  • apa, daca mai e nevoie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita aromata picanta:

Se toaca cepele. Se calesc in ulei la foc mic. Cand sunt calite, se adauga pasta de ardei, chilli, apoi pasta de rosii. Se lasa inca 2-3 minute, amestecand, apoi se adauga carnea taiata cubulete mai marisoare. Se condimenteaza si se lasa sa fiarba inabusit, la foc mai mic. Daca e nevoie, mai adaugati putina apa.

 

TIPS-URI

1

Merge perfect alaturi de orez, cartofi aurii, pireu, etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita aromata picanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

iri_iri 1

08.03.2012, 05:29

si aromata si picanta...mmm,trebuie sa fie bun

Ubulika 1

09.03.2012, 09:14

MIUTA 1

09.03.2012, 17:38

Ce bine arata imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de legume cu piept de pui