Tocanita cu carne de porc

de Ubulika in Porc, 26 Iul 2011 | 10969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 500 carne de porc
  • faina
  • bulion
  • piper,vegeta,boia
  • 1 ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de porc:

Se calesc cepele si ardeiul. Peste ei se pune carnea bucatele. Lasam cateva minute, punem vegeta, boiaua si piperul, apoi stingem cu apa cat sa acopere carnea. Se lasa la foc mic in jur de 50 minute. Cand e aproape gata facem ingrosala din faina, bulion si apa, apoi o turnam peste carne. Punem si un varf de ardei iute. Mai lasam 10-15 minute. Ornam cu patrunjel si stingem focul.


Optional se pot face si galuste la tocanita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Ubulika 1

11.08.2011, 11:43

AdutzaMary 1

08.01.2012, 12:43

am gatit... a iesit super buna

Ubulika 1

08.01.2012, 15:33

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

RETETA RECOMANDATA
Frigarui din pulpa de porc , cu garnitura de cartofi prajiti