Tocanita cu carne de porc

de adry88 in Porc, 3 Sep 2012 | 3315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 2 morcovi
  • 2 ardei
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de porc:

Carnea o condimentam si o calim in putin ulei. Adaugam ceapa taiata feliuta si o calim putin, adaugam morcovul taiat felii sau cubulete, ardeiul si dovlecelul curatat si taiat cubulete. Amestecam si lasam sa se caleasca putin impreuna.

Adaugam cartofii taiati, apa cat sa acopere, acoperim si lasam sa fiarba pana se inmoaie cartofii. Oprim focul, se potriveste de condimente dupa gust, adaugam si patrunjelul tocat, acoperim cu un capac si lasam 5 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

ieri la 09:57

Desert prajitura cu crema de cocos si blaturi in doua culori

pe 15.08 la 12:56

Supa de rosii cu galusti din gris

de Caty 1

pe 11.08 la 13:22

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de praz, ciuperci si costita de porc afumata