Cotlet fraged de porc cu cartofi

de ela in Porc, 15 Dec 2010 | 5769 vizualizari

 

rapid si bun....

 

INGREDIENTE

  • 1 punga porc fraged cu legume de la maggi,
  • 2 linguri condimente cartofi,
  • 1 kg cartofi,
  • 600 gr cotlet de porc, 
  • 100ml apa, 1
  • ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet fraged de porc cu cartofi:

Se curata cartofii si se taie bucati ca pt piure.Carnea se taie felii.Ceapa se curata.


Se pun in punga cartofii,carnea si ceapa si deasupra lor se toarna condimentele de carne si de cartofi,apoi apa.Se leaga punga si se agita bine pentru a se imprastia condimentele peste toata compozitia.


Se da la cuptor 60minute,la foc potrivit.


Se serveste cu salata sau castraveti murati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet fraged de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (58)

-Licurici- 1

15.12.2017, 21:23

ela 1

15.12.2017, 21:50

Hei nu mai gatesc nici cu plicuri nici fara😂am angajat o mama la bucatarie,vine cu mancarea in plasa😂😂😂

ela 1

15.12.2017, 21:51

Hei nu mai gatesc nici cu plicuri nici fara😂am angajat o mama la bucatarie,vine cu mancarea in plasa😂😂😂

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu coasta de porc si ciuperci