Tocanita cu ceapa,ardei rosu,ciuperci si aripioare

de Constelatialeu in Pui, 12 Sep 2013 | 11850 vizualizari

 

Iubesc toamna pentru ca are multe culori care se combina foarte frumos intr-o tocana.....PS.De fapt eu iubesc toate anotimpurile...

 

INGREDIENTE

  • 9 aripioare de pui
  • 200 g ciuperci champignon mai micute
  • 7 cepe
  • 9 ardei rosii (gen capia dar mai mici)
  • 1 lingura knorr 10 legume
  • 2 linguri pasta de tomate
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ceapa,ardei rosu,ciuperci si aripioare:

Mai intai pregatim aripioarele, le curatam, spalam si le punem la prajit in ulei. Cand sunt gata le scoatem din cratita. Separat curatam ceapa si o taiem solzisori, ardeiul julien, iar ciupercile in doua.T oate acestea le punem in cratita in care am prajit carnea si lasam sa se inabuse, cand a inceput sa se inmoaie adaugam lingura de knorr si o ceasca cu apa si dam cratita la cuptor pentru 30 minute. Scoatem cratita dupa 30 minute, adaugam pasta de tomate si aripioarele, mai turnam 1/2 ceasca de apa si bagam din nou la cuptor pentru 10-15 minute, cat sa se intrepatrunda aromele.


Se scoate din cuptor si se adauga marar tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ceapa,ardei rosu,ciuperci si aripioare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Constelatialeu 1

12.09.2013, 21:42

Ruxy,pe alea nu le dau nici piscata cu ceara...

Lavinia 1

12.09.2013, 22:13

Foarte gustoasa

Anka_Volkan 1

12.12.2013, 18:50

Hmmmmm. Ce gustos....chiar acum o sa fac si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu tacamuri de gaina