Tocanita cu ficatei de pui

de GeorgiG in Ficat, 10 Iul 2016 | 929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui
  • 200 ml lapte
  • 4 cepe
  • 2 morcovi
  • un dovlecel mic
  • 2 ardei capia copti
  • un pastarnac mic
  • 2 linguri pasta rosii
  • 4 cartofi potriviti
  • sare,cimbru,foi de dafin,boia dulce,patrunjel
  • putin ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ficatei de pui:

Spalam bine ficateii, ii punem intr-un vas si punem lapte peste ei cat sa-i acoperim, aproximativ 200 ml.Punem vasul pe foc si lasam sa fiarba.


Tocam ceapa, morcovul,pastarnacul si dovlecelul.Punem legumele pe foc intr-o cratita cu putin ulei. Lasam sa fiarba, daca este nevoie adaugam putina apa.


Scoatem ficateii din lapte si ii maruntim.Adaugam si ardeiul copt peste legume pe foc, apoi ficateii maruntiti si condimentele.Lasam sa fiarba.


Curatim cartofii si ii tocam bucati. Adaugam in cratita si pasta de rosii si cartofii, apoi o introducem la cuptor. Lasam la cuptor la foc potrivit pana scade.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

10.07.2016, 21:12

bun

Gherca Daniela 1

11.07.2016, 08:14

-Licurici- 1

11.07.2016, 08:27

Foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ficatei de pui