Tocanita cu ficatei de pui

de Constelatialeu in Ficat, 25 Ian 2017 | 993 vizualizari

 

Acum ca e sau nu tocanita, nu stiu, ca n-am cautat originea tocanitei...dar trebuia sa-i dau o denumire....:)))

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui
  • 3 cepe mari
  • 1 lingurita legume deshidratate
  • 3 linguri amestec rosii cu ardei ( facut asta toamna)
  • 30 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1/2 cana cu apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ficatei de pui:

Am curatat si taiat ceapa marunt. Am pus tuciul pe foc sa se incinga, am adaugat uleiul, apoi ceapa si am lasat-o sa se caleasca la foc mic, am adaugat si lingurita de legume deshidratate, am adaugat un pic de apa, apoi am pus si ficateii de pui, am turnat restul de apa si am lasat sa fiarba la foc mic, cca. 20 min, apoi am adaugat amestecul de rosii si ardei, am potrivit de sare si piper si am mai lasat pe foc cca 5-6 min. Am servit cu piure de cartofi si muraturi. Gata, am aburit-o si in seara asta.....:))))))

 

TIPS-URI

1

ficatul se spala si apoi se pune pe un servet care sa absoarba apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mirela0911 1

26.01.2017, 21:34

Mmmm, cam demult nu am mai mancat! Trebuie sa fac si eu!

miki_a 1

27.01.2017, 04:05

O tocaniță pe gustul meu!

kytz 1

27.01.2017, 18:14

Tare mult îmi place și mie !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu smantana si marar