Tocanita cu ficatei de pui

de Constelatialeu in Ficat, 25 Ian 2017 | 3804 vizualizari

 

Acum ca e sau nu tocanita, nu stiu, ca n-am cautat originea tocanitei...dar trebuia sa-i dau o denumire....:)))

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui
  • 3 cepe mari
  • 1 lingurita legume deshidratate
  • 3 linguri amestec rosii cu ardei ( facut asta toamna)
  • 30 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1/2 cana cu apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ficatei de pui:

Am curatat si taiat ceapa marunt. Am pus tuciul pe foc sa se incinga, am adaugat uleiul, apoi ceapa si am lasat-o sa se caleasca la foc mic, am adaugat si lingurita de legume deshidratate, am adaugat un pic de apa, apoi am pus si ficateii de pui, am turnat restul de apa si am lasat sa fiarba la foc mic, cca. 20 min, apoi am adaugat amestecul de rosii si ardei, am potrivit de sare si piper si am mai lasat pe foc cca 5-6 min. Am servit cu piure de cartofi si muraturi. Gata, am aburit-o si in seara asta.....:))))))

TIPS-URI

1

ficatul se spala si apoi se pune pe un servet care sa absoarba apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mirela0911 1

26.01.2017, 21:34

Mmmm, cam demult nu am mai mancat! Trebuie sa fac si eu!

miki_a 1

27.01.2017, 04:05

O tocaniță pe gustul meu!

kytz 1

27.01.2017, 18:14

Tare mult îmi place și mie !

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu usturoi si mamaliguta