Tocanita cu inimi si pipote de pui

de Bunica in Pui, 8 Aug 2019 | 713 vizualizari

 

Tocanita cu inimi si pipote de pui este un preparat usor, de vara. Zic de vara, ca are alt gust cu rosiile proaspete taiate cubulete.

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe de marime medie
  • 500 g. inimi si pipote
  • 3 linguri ueli
  • 300 g. suc de rosii
  • 2 rosii mari
  • 1 foaie de dafin
  • 1 graunte de usturoi
  • sare,piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu inimi si pipote de pui:

Spala inimile si pipotele si pune-le la scurs.


Ceapa curatata, spalata se taie solzisori.


Pune la incins uleiul.


Cand uleiul este incins adauga ceapa.


Caleste pana devine translucida.


Adauga inimle si pipotele si caleste in continuare avand grija sa nu se arda ceapa.


Din cand in cand pune cate 100 ml. apa calda si amesteca in cratita.


Incearca pipotele sa vezi daca sunt fierte.


Daca pipotele sunt fierte pune sucul de rosii in care ai amestecat 1/2 linurita faina.


Lasa la fiert .Adauga foaia de dafin.


Dupa ce a fiert cu sucul de rosii circa5- 7 minute,adaugi rosiile decojite ,taiate cubulete si usturoiul zdrobit.


Mai fierbi cateva minute 5-7 si stingi focul.


Potrivesti de sare si piper.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

se poate folosi orice fel de carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu inimi si pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

09.08.2019, 10:39

Panacris 1

10.08.2019, 12:01

dantes 1

11.08.2019, 10:40

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalele padurarului (de post)
  • 05

    J

  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu masline