Tocanita cu salau

de Moni_alex in Peste, 20 Sep 2016 | 4467 vizualizari

 

"Ziua cand imi rasfat nevasta".
Pestele e preferatul meu si in special salaul si mi-as dori sa ma rasfete sotul meu cu asa o tocanita.
La dulciuri nu am nici o sansa sa ma rasfete el.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de salau proaspat
  • 2 cepe
  • un morcov
  • 2 ardei copti
  • 3-4 rosii
  • 4 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu salau:

Am spalat bine salaul, l-am lasat sa se scurga de apa si l-am condimentat cu sare.

Intr-o tigaie ceramica am pus 2 linguri de ulei, am daugat pestele si am lasat la foc potrivit intorcand de o parte pe alta pana s-a rumenit pestele si s-a patruns.

Ceapa am taiat-o solzisori iar morcovul l-am dat pe razatoare.

Intr- cratita am pus 2 linguri de ulei, am adaugat ceapa, morcovul si jumatate de pahar de apa si am lasat pe foc sa se caleasca pana s-au inmuiat.

Rosiile le-am decojit si le-am taiat marunt iar ardeiul copt l-am taiat fasiute.

Am adaugat pe foc rosiile si ardeiul copt si am lasat 15-20 de minute.

Am adaugat bucatile de salau, sare, piper, cimbru si putina boia dulce si am lasat la cuptor la foc potrivit 15 de minute pana s-au amestecat aromele.

Imi place sa ramana crocant pestele in tocanita!

Delicioasa tocanita!

TIPS-URI

1

se pot pune si 3-4 catei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu salau" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salau cu "glazura" de usturoi