Tocanita de ardei rosii copti si carnita de porc

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 28 Mar 2013 | 2979 vizualizari

 

Pentru ca am dat peste punga de ardei in congelator am zis sa le fac de petrecanie si le-am facut.....
PS.scuzati,am cratita ciobita,dar nu ma indur de ea ca nu lipeste...nu sunt perfecta,deci nici oalele mele nu sunt...

 

INGREDIENTE

  • 20 ardei rosii copti
  • 2 leg ceapa verde ( cca 10 fire)
  • 1 ceapa uscata
  • 1 cutie cu rosii cubulete( cutie de 400)
  • sare dupa gust
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • cca 400 g carne porc taiata cubulete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei rosii copti si carnita de porc:

Mai intai pregatim ceapa pentru calit,taind-o marunt.


Apoi curatam ardeii de seminte( i-am bagat la congelator intregi),ii taiem julien.Pregatim carnea taind-o cubulete o punem in cratita cu ulei(100 ml),si o prajim cca 20 min la foc domol,o scoatem si in locul ei punem ceapa la calit pana incepe sa se inmoaie.


Adaugam rosiile cubulete si ardeii,completam cu un pahar cu apa( cca 250 ml) adaugam carnea si sarea dupa gust,unii vor mai sarat,altii mai putin, la final adaugam mararul tocat.


Lasam sa fiarba la foc domol inca 30-35 min.


Se poate servi cu salata verde sau muraturi.

 

TIPS-URI

1

cand am calit ceapa am adaugat un praf de sare

2

pentru ca rosiile erau un pic acrisoare,am adaugat 2 lingurite de zahar in ele,inainte sa le pun in mancare

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei rosii copti si carnita de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

diaconta 1

28.03.2013, 15:45

)))
Sa stii ca noi avem o cratita "zestrea " mamei de la bunica si tare drag imi e sa fac in ea.Niciodata nu vor mai avea calitatea aceea,chiar de's cam urate,se poate gati bine in ele

Constelatialeu 1

28.03.2013, 16:07

Tot alea vechi sunt mai bune,am un tuciulet mostenire de la una dintre bunici,tare-mi place sa fac in el...

Rocsi 1

28.03.2013, 20:35

Daaa chiar imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de vita in sos de vin