Tocanita de cartofi

de monik80 in Mancaruri de post, 9 Mar 2015 | 3951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi,
  • 4 cepe,
  • o lingura boia,
  • vegeta,
  • sare,
  • piper,
  • o rosie,
  • 2 linguri pasta de ardei,
  • ulei,
  • maghiran,
  • tarhon,
  • busuioc,
  • putin oregano,
  • apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

Se curata cartofii si se taie cubulete, ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei, cand ceapa este calita se adauga boiaua, rosia si pasta de tomate si la final cartofi, se adauga apa si condimentele, se amesteca din cand in cand pana cand cartofii sunt fierti si apa scade.

TIPS-URI

1

Imi cer scuze pentru poze,dar nu mai am baterii la aparat si pana imi cumpar, pozele ies cam in ceata cu telefonul,si culoarea mancarii difera de cea din realitate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi la cuptor