Tocanita de cartofi

de monik80 in Mancaruri de post, 9 Mar 2015 | 4014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi,
  • 4 cepe,
  • o lingura boia,
  • vegeta,
  • sare,
  • piper,
  • o rosie,
  • 2 linguri pasta de ardei,
  • ulei,
  • maghiran,
  • tarhon,
  • busuioc,
  • putin oregano,
  • apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

Se curata cartofii si se taie cubulete, ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei, cand ceapa este calita se adauga boiaua, rosia si pasta de tomate si la final cartofi, se adauga apa si condimentele, se amesteca din cand in cand pana cand cartofii sunt fierti si apa scade.

TIPS-URI

1

Imi cer scuze pentru poze,dar nu mai am baterii la aparat si pana imi cumpar, pozele ies cam in ceata cu telefonul,si culoarea mancarii difera de cea din realitate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu masline