Tocanita de cartofi

de AndrutzaP in Mancaruri de legume, 30 Aug 2016 | 3319 vizualizari

 

Un preparat foarte simplu, rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 1 morcov
  • 2 ardei grasi
  • 5 rosii potrivite
  • sare, piper
  • ulei
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

   Toate legumele se curata si se spala.

   Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in 3-4 linguri de ulei. In acest timp, tocati ardeii cubulete si adaugati-i peste ceapa, in tigaie. Morcovul se marunteste dupa preferinta si se adauga, la fel, in tigaie peste ceapa si ardei.

   Rosiile curatate de coaja si maruntite se adauga peste celelalte legume. 

   Cat fierb impreuna legumele, taiati cartofii cuburi si adaugati-i in tigaie. Acoperiti cu apa si lasati sa fiarba pana ce s-a "legat" tocanita si sunt legumele bine fierte.

   Potriviti de sare si piper dupa gust si presarati deasupra patrunjelul tocat.

   Serviti cu o salata de rosii cu multa ceapa.

   Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi scazuti ca la bunica