Tocanita de cartofi cu carne de porc

de Alexandra Burz in Porc, 28 Ian 2014 | 10249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi potriviti
  • 400 gr carne de porc
  • 200 gr ardei
  • 2 cepe galbene
  • 1 ceapa rosie
  • 3 catei de usturoi
  • 200 ml bulion
  • sare
  • piper
  • foi dafin
  • boia de ardei
  • ulei
  • apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carne de porc:

Curatam si spalam bine cartofii.

Curatam ceapa, usturoiul, le taiem marunt si le punem la calit cu ardeiul in putin ulei.

Cand devin translucide, adaugam boiaua, amestecand usor.

Lasam aproximativ 5minute, dupa care adaugam carnea taiata cubulete si cartofii feliati in felii de aproximativ 1 cm.

Adaugam apa cat sa acopere cartofii.

Lasam la fiert aproximativ 20 minute, adaugam bulionul si foaia de dafin si mai lasam la fiert 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocana la cuptor