Tocanita de cartofi cu ciuperci-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 8 Mar 2010 | 4628 vizualizari

 

hmmmmmmmmmmm foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • cartofi 1-1,5 kg
  • ciuperci champinion 5oog
  • 1/2 ardei rosu
  • patrunjel verde
  • putin praf de usturoi
  • sare
  • 2 cepe potrivite
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu ciuperci-post:

Se curata cepele si se toaca marunt,apoi se pun ciupercile saplata si taiate in 4 sau mai marunt(eu am taiat si mai mari si mai mici)apoi se pun cartofi taiati cubulete se amesteca 3-4 minute sa se calesca putin dupa care se pune,ardeiul rosu si 1-2 cani de apa se lasa sa fiarba la foc mic cu putina sare,`piper si prafu se usturoi


La sfarsit cat sau fiert toate se adauga patrunjel verde tocat


Se serveste cu mamaliguta sau ........si cu o salata .........e foarte gustoasa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu ciuperci-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

08.03.2010, 18:14

o mancare foarte buna de post....

nadina73 1

08.03.2010, 18:20

multumesc rocsi esti tare dulce

rivka 1

08.03.2010, 20:02

merci de retetaaaaaaaaaa o fac maine pentru mine ! revin cu poza /postarea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu mamaliguta la cuptor