Tocanita de cartofi cu legume la Multicooker

de gaby_duceag in Mancaruri de post, 14 Noi 2013 | 2527 vizualizari

 

O reteta simpla si rapida, de post. Mie nu imi place tocanita apoasa, gen ciorba :P ci mai legata , groasa, dar daca voi doriti , puteti sa adaugati mai multa apa.

 

INGREDIENTE

  • 8-9 cartofi
  • o ceapa rosie
  • pasta de tomate
  • boia
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • zarzavat congelat - al meu contine ardei, gogosari, telina, patrunjel, pastarnac, morcov
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu legume la Multicooker:

In vasul aparatului Multicooker puneti 40 ml ulei, o ceapa rosie tocata, selectati din MENIU programul Fry si apasati START.


Caliti timp de 5 minute ceapa, apoi adaugati cartofii curatati, spalati si taiati in patru.


Rumeniti-i usor pe toate partile amestecand ocazional.


Adaugati 4 linguri de zarzavat congelat - daca nu aveti adaugati legume dupa preferinte, cate putin din fiecare. Adaugati apa cat sa cuprinda cartofii.


Selectati din Meniu programul ...pfu....oare ce program oi fi selectat?:)))))


Selectati programul STEW, apasati START si inchideti capacul.


Cu 10 minute inainte de a fi gata programul , adaugati pasta de tomate (o lingurita), boia de ardei, usturoi tocat, sare, piper si patrunjel verde tocat.


Timpul de preparare depinde de calitatea cartofului, de cat de "fainos" este, asa ca recomand sa verificati dupa 20 minute cat de fierte sunt legumele, poate nu e necesar sa stea chiar 40 minute :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu legume la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Lia_ 1

16.11.2013, 05:42

gatita corect, garantat gustoasa

Sylvia 1

17.11.2013, 11:03

Sa stii ca asta este una din mancarurile mele preferate in top 3 )) cu paine calda si castraveti murati . Imi aminteste de tot ce e mai bun in viata, de copilarie, de bunica mea, de magia mainilor ei care faceau ceva bun din cele mai simple ingrediente ! Daca ai stii ce des imi fac si eu mancarea asta Chiar suna bizar poate confidenta asta la un bucatar profesionist dar eu sunt eu

Xandrinne 1

12.04.2015, 10:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu conopida