Tocanita de ceapa

de burdulea56 in Mancaruri de post, 10 Oct 2010 | 3699 vizualizari

 

Bunica a fost cea care mi-a lasat reteta. Nu e o mancare deosebita, insa, ea o gatea cand culegea ceapa, ca omagiu pt recolta si inca de vreo 2-3 ori in post. Este o mancare destul de satioasa, usor si rapid de gatit. Mie personal imi place, o mananc cu mare pofta.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cepe
  • 2-3 rosii
  • 1 ardei gras mic
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 150 ml ulei.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa:


Ceapa se curata, se spala, se taie pestisori. Intr-o cratita punem uleiul la incins, adaugam ceapa, rosiile taiate felii subtiri, ardeiul taiat bucatele (se curata de samburi). Se fierbe tocana la foc mic, se potriveste de sare si piper, cand ceapa s-a inmuiat se stinge focul, se presara verdeata. Se serveste cu mamaliga si sfecla rosie, sau castraveti murati la soare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

burdulea56 1

11.10.2010, 21:18

Lia, Corina, va multumesc.

elena1988 1

01.03.2011, 09:56

adry88 1

20.05.2011, 10:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

RETETA RECOMANDATA
Humus reteta