Tocanita de ceapa cu ficat de curcan

de GeorgiaA in Ficat, 5 Feb 2014 | 3695 vizualizari

 

O tocanita bunuta de te lingi pe degete... :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.ficat de curcan
  • 6 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingura de pasta tomate
  • 1 pahar vin rosu
  • cimbru
  • 2 foi dafin
  • sare,
  • piper rosu,
  • piper negru
  • patrunjel si marar proaspat.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu ficat de curcan:

Intr-un vas de gatit punem 3 linguri de ulei de masline unde calim ceapa tocata maruntel si usturoiul taiat feliute. Dupa ce calim ceapa si usturoiul adaugam 2 cani de apa, o lingura de pasta de tomate, 2 foi de dafin si o jumatate de lingurita piper rosu, lasam sa fiarba aproape jumatate din timpul necesar si adaugam o jumatate de lingurita de cimbru si paharul cu vin. Cand ceapa si usutroiul sunt fierte pe 3 sferturi adaugam ficatul portionat. Catre final, punem mararul si patrunjelul proaspat tocat si asezonam cu sare si piper negru dupa gust.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu ficat de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

GeorgiaA 1

06.02.2014, 11:37

Mesc doamnelor!
Buni, am scris cand m`am inscris pe site o mica introducere unde ziceam ca ma numesc Georgia

GeorgiaA 1

06.02.2014, 11:40

Este foarte buna Simona, daca este si insotita de un orez bun, yummi

GeorgiaA 1

06.02.2014, 11:41

Buni, sa stii ca Mastrokosta este tot numele meu, bineinteles inafara de Georgia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ceapa si cartofi noi