Tocanita de ceapa cu ficat de curcan

de GeorgiaA in Ficat, 5 Feb 2014 | 3383 vizualizari

 

O tocanita bunuta de te lingi pe degete... :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.ficat de curcan
  • 6 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingura de pasta tomate
  • 1 pahar vin rosu
  • cimbru
  • 2 foi dafin
  • sare,
  • piper rosu,
  • piper negru
  • patrunjel si marar proaspat.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu ficat de curcan:

Intr-un vas de gatit punem 3 linguri de ulei de masline unde calim ceapa tocata maruntel si usturoiul taiat feliute. Dupa ce calim ceapa si usturoiul adaugam 2 cani de apa, o lingura de pasta de tomate, 2 foi de dafin si o jumatate de lingurita piper rosu, lasam sa fiarba aproape jumatate din timpul necesar si adaugam o jumatate de lingurita de cimbru si paharul cu vin. Cand ceapa si usutroiul sunt fierte pe 3 sferturi adaugam ficatul portionat. Catre final, punem mararul si patrunjelul proaspat tocat si asezonam cu sare si piper negru dupa gust.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu ficat de curcan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

GeorgiaA 1

06.02.2014, 11:37

Mesc doamnelor!
Buni, am scris cand m`am inscris pe site o mica introducere unde ziceam ca ma numesc Georgia

GeorgiaA 1

06.02.2014, 11:40

Este foarte buna Simona, daca este si insotita de un orez bun, yummi

GeorgiaA 1

06.02.2014, 11:41

Buni, sa stii ca Mastrokosta este tot numele meu, bineinteles inafara de Georgia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08