Tocanita de ceapa cu ficat de curcan

de GeorgiaA in Ficat, 5 Feb 2014 | 11100 vizualizari

 

O tocanita bunuta de te lingi pe degete... :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.ficat de curcan
  • 6 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingura de pasta tomate
  • 1 pahar vin rosu
  • cimbru
  • 2 foi dafin
  • sare,
  • piper rosu,
  • piper negru
  • patrunjel si marar proaspat.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu ficat de curcan:

Intr-un vas de gatit punem 3 linguri de ulei de masline unde calim ceapa tocata maruntel si usturoiul taiat feliute. Dupa ce calim ceapa si usturoiul adaugam 2 cani de apa, o lingura de pasta de tomate, 2 foi de dafin si o jumatate de lingurita piper rosu, lasam sa fiarba aproape jumatate din timpul necesar si adaugam o jumatate de lingurita de cimbru si paharul cu vin. Cand ceapa si usutroiul sunt fierte pe 3 sferturi adaugam ficatul portionat. Catre final, punem mararul si patrunjelul proaspat tocat si asezonam cu sare si piper negru dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu ficat de curcan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

GeorgiaA 1

06.02.2014, 11:37

Mesc doamnelor!
Buni, am scris cand m`am inscris pe site o mica introducere unde ziceam ca ma numesc Georgia

GeorgiaA 1

06.02.2014, 11:40

Este foarte buna Simona, daca este si insotita de un orez bun, yummi

GeorgiaA 1

06.02.2014, 11:41

Buni, sa stii ca Mastrokosta este tot numele meu, bineinteles inafara de Georgia

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu ficatei si pipote de pui