Tocanita de ceapa cu pui

de Valyvalentyna in Pui, 14 Mai 2014 | 3173 vizualizari

 

este o mincare dulce pe care sotul si baietelul meu o maninca cu mare placere. Asa ca ...sper sa va placa si voua.

 

INGREDIENTE

  • 6 cepe mai mari,
  • 1 morcov mai maricel,
  • 1 legatura patrunjel verde,
  • condiment pt. carne de pui,
  • sare,
  • piper,
  • 7 bucatele carne de pui {dintr-un tacim},
  • 3-4 linguri bulion,
  • putin ulei pt. prajit carnea,
  • apa calda,
  • 1 lingura faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pui:

Pentru inceput condimentam si prajim carnea {nu prea mult} Dupa ce se prajeste o scoatem pe o farfurie iar in acelasi ulei calim ceapa tocata marunt sau data prin robot {nu prajita ceapa} adaugam si lingura de faina peste ceapa si mai lasam pina se inmoaie ceapa bine, apoi adaugam morcovul tocat la robot sau dat pe razatoare. Lasam pe foc cam 3 min dupa care se adauga carnea prajita, adaugam apa calda cit cuprinde. Lasam sa dea in clocot amestecind din cind in cind, potrivim de sare adaugam si piperul mai lasam sa dea in clocot {sa mai scada } si punem si bulionul. Adaugam patrunjelul si mai lasam 4 min, dupa aceea o dam de pe foc si lasam sa se raceasca putin si apoi putem servi.

Pofta Buna !!

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi, acritura, ardei iute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pui" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de pui - Philips Multicooker