Tocanita de ceapa cu pui

de Laly in Pui, 25 Iun 2010 | 40846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ceapa
  • 300 gr carne de pui (eu am pus aripioare)
  • 3 linguri ulei
  • 4 rosii decojite
  • 200 ml suc de rosii
  • piper
  • sare
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pui:

1.Se curata ceapa si se spala.Carnea de pui se spala si se usuca cu un prosop absorbant.Se rumeneste carnea de pui pana devine usor aurie.


2.Ceapa curatata si spalata se taie cubulete sau se da pe razatoare.Se caleste in cele 3 linguri de ulei.Cand a devenit sticloasa si transparenta se adauga carnea rumenita.


3.Se pune sucul de rosii si rosiile decojite si tocate sau mixate prin blender.Se lasa sa fiarba la foc mic pana scade sosul.In timp ce fierbe se adauga cateva boabe de piper si frunze de dafin.Se sareaza dupa gust.


4.Cand s-a fiert ceapa,se adauga verdeata.Merge foarte bine cu castraveti sau gogosari acrii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

biancas76 1

29.06.2010, 22:32

As manca si eu o portie dinasta

elena1988 1

24.02.2011, 10:01

babi5 1

17.12.2014, 07:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ciuperci si pui la cuptor