Tocanita de ciuciuleti

de reisnaor_2006 in Mancaruri de legume, 18 Mai 2015 | 1887 vizualizari

 

Sotul meu adora ciupercile. Ciuciuletii sunt printre preferatii lui. Imi place sa le fac simplu ca sa le simt gustul aromat.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciuciuleti
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuciuleti:

Se spala ciuciuletii si se curata de impuritati.Ii lasam sa se scurga de apa. Pregatim o cratita mai incapatoare si adaugam ciupercile fara sa adaugam apa sau ulei, pentru ca lasa foarte multa apa si scad foarte mult.


Separat curatam ceapa si o taiem cubulete,o calim in putin ulei.Cand este calita adaugam peste ceapa ciupercile, saram si piperam si mai lasam 5 minute pe foc. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

putem sa le pregatim si cu smantana.

2

se poate adauga usturoi si patrunjel verde dupa gust.

3

pot fii servite cu ochiuri de ou alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuciuleti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mirela0911 1

19.05.2015, 08:26

Bună tocanita ta!

anca_rm 1

19.05.2015, 08:27

sunt tare bune ciupercutele astea de primavara , eu le fac cu usturoi

Micutza Luana 1

19.05.2015, 18:36

vai ce poftaa mi-ai facut :

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Bureti iuti pane