Tocanita de ciuciuleti

de reisnaor_2006 in Mancaruri de legume, 18 Mai 2015 | 9470 vizualizari

 

Sotul meu adora ciupercile. Ciuciuletii sunt printre preferatii lui. Imi place sa le fac simplu ca sa le simt gustul aromat.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciuciuleti
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuciuleti:

       Se spala ciuciuletii si se curata de impuritati.Ii lasam sa se scurga de apa. Pregatim o cratita mai incapatoare si adaugam ciupercile fara sa adaugam apa sau ulei, pentru ca lasa foarte multa apa si scad foarte mult.

       Separat curatam ceapa si o taiem cubulete,o calim in putin ulei.Cand este calita adaugam peste ceapa ciupercile, saram si piperam si mai lasam 5 minute pe foc. Pofta buna!

TIPS-URI

1

putem sa le pregatim si cu smantana.

2

se poate adauga usturoi si patrunjel verde dupa gust.

3

pot fii servite cu ochiuri de ou alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuciuleti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mirela0911 1

19.05.2015, 08:26

Bună tocanita ta!

anca_rm 1

19.05.2015, 08:27

sunt tare bune ciupercutele astea de primavara , eu le fac cu usturoi

Micutza Luana 1

19.05.2015, 18:36

vai ce poftaa mi-ai facut :

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu doua feluri de ciuperci