Tocanita de ciuciuleti

de reisnaor_2006 in Mancaruri de legume, 18 Mai 2015 | 9622 vizualizari

 

Sotul meu adora ciupercile. Ciuciuletii sunt printre preferatii lui. Imi place sa le fac simplu ca sa le simt gustul aromat.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciuciuleti
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuciuleti:

       Se spala ciuciuletii si se curata de impuritati.Ii lasam sa se scurga de apa. Pregatim o cratita mai incapatoare si adaugam ciupercile fara sa adaugam apa sau ulei, pentru ca lasa foarte multa apa si scad foarte mult.

       Separat curatam ceapa si o taiem cubulete,o calim in putin ulei.Cand este calita adaugam peste ceapa ciupercile, saram si piperam si mai lasam 5 minute pe foc. Pofta buna!

TIPS-URI

1

putem sa le pregatim si cu smantana.

2

se poate adauga usturoi si patrunjel verde dupa gust.

3

pot fii servite cu ochiuri de ou alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuciuleti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mirela0911 1

19.05.2015, 08:26

Bună tocanita ta!

anca_rm 1

19.05.2015, 08:27

sunt tare bune ciupercutele astea de primavara , eu le fac cu usturoi

Micutza Luana 1

19.05.2015, 18:36

vai ce poftaa mi-ai facut :

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu ceapa verde,rosii cherry si smantana