Tocanita de ciuperci

de olivee in Mancaruri de legume, 9 Oct 2012 | 956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciuperci
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 4 lingurite de lapte
  • 5 linguri de faina
  • 1 ceapa
  • piper
  • sare
  • delicat dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Se curata ciupercile, se taie cubulete. Ardeii se taie tot cubulete. Intr-o tigaie se pune un pic de ulei, se adauga ardeii, ceapa taiata marunt. Se calesc un pic ,dupa care se adauga ciupercile. Intr-o farfurie se pun cele 5 linguri de faina si se amesteca cu laptele pana se formeaza o pasta. Cand s-a mai lasat apa ce a lasat-o ciupercile, se adauga pasta din faina si lapte, se amesteca, dupa care se mai tine un pic pe foc mic, se mai adauga delicatul, sarea si piperul dupa gust.


A iesit super gustos!


Pofta buna va doresc!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Lau 1

10.10.2012, 22:31

Toamna07 1

12.10.2012, 12:44

De-abia am terminat tocanita mea si deja alta imi scoate ochii!
Super!

Dana_Retetegg 1

22.11.2012, 00:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci la ceaun