Tocanita de ciuperci cu zucchini

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 26 Iul 2014 | 4589 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 1 tava de ciuperci
  • 2 zucchine mici
  • 2 cani de lapte
  • 2-3 linguri smantana
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu zucchini:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei intr-o tigaie mare.

Ciuperciile se curata,se spala si se taie feliute.Se adauga peste ceapa calita.

Punem o cana de lapte,condimentele si lasam la foc mic sa fiarba.

Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele,se adauga in tigaie peste ciuperci.

Cand laptele scade adaugam si laptele ramas si smantana.

Se serveste cald.

TIPS-URI

1

Optional se poate adauga si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cremoasa cu ciuperci si urzici