Tocanita de dovlecei cu carne de pui

de dariadeea in Pui, 23 Iun 2013 | 24853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare dezosate fara piele
  • 4 dovlecei
  • 1-2 ardei gras
  • 2 morcovi
  • 3 cepe mai mici
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 cutie rosii cu suc
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 catei usturoi
  • cimbru,piper,sare,foi dafin
  • 100 ml supa de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de dovlecei cu carne de pui:

Mai intai am spalat carnea,am taiat-o bucat potrivite.Legumele le-am spalat,ceapa am tocat-o pestisor,morcovul rondele,usturoiul l-am tocat marunt,dovleceii i-am curatat de coaja si i-am tocat cuburi mai mari,ardeiul gras fideluta.

Am pus carnea in uleiul de masline sa se prajeasca un pic,cateva minute.Am scos-o pe o farfurie iar in acel ulei am pus ceapa,morcovul,ardeii si usturoiul 2-3 minute pana se inmoaie un pic.Am luat de pe foc si am pus rosiile tocate cu tot cu suc,dovleceii,carnea si supa,patrunjelul tocat marunt,am condimentat dupa gust si am pus la cuptor intr-o tava termorezistenta pana scade zeama si s-au facut toate legumele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de dovlecei cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de dovlecei, cu cartofi natur