Tocanita de ficatei de pui

de babi5 in Pui, 21 Sep 2013 | 28508 vizualizari

 

Am ales varianta aceasta pentru ca sa poata minca batrinii mei si sa-si si poata incalzi . Este foarte buna scazuta si se poate pune orisice fel de garnituri linga ,cartofi natur,orez,paste ,mamaliguta mazare etc..

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ficatei
  • 2 ardei grasi rosii
  • 3 cepe mai maricele
  • frunze de patrunjel
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • foaie de dafin
  • ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ficatei de pui:

Se spala bine ficateii si se curata de pielita se pun intr-o sitasa se scurga.


Intr-o cratita am puns uleiul apoi am adaugat ardeiul si ceapa pe care le-am macinat , am lasat sa se caleasca un picut, apoi am adaugat ficateii fara sa adaug nici un picut de apa fiindca lasa ei.


Am acoperit si am lasat sa fiarba la foc domol .


Aproape de terminare am potrivit de sare ,vegeta si piper, am mai lasat sadea un clocot, am asezonat cu patrunjel verde si tocanita este gata, dupa gustul fiecaruia cu garnitura dorita .


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Garnitura linga ficatei poate sa fie dupa gustul fiecaruia - Cartofi natur,piure,mamaliguta, sote de mazare ,orez, paste

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

babi5 1

10.05.2014, 17:28

Ryta multumesc frumos

babi5 1

10.05.2014, 17:31

Multumesc mult Rena draga ma bucur din suflet ca ti-a placut si ai avut incredere si ca ai incercat .

Bon_Jovi 1

10.05.2014, 23:08

Da, si eu am facut-o. E foarte gustoasa.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui