Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Mancare simpla, gust de padure verde si dor de concediu.
Galbiorii se curata si se spala in 3-4 ape. Intr-o oala cu apa clocotita cu sare se adauga galbiorii si li se da un clocot.
Intr-o tigaie mai incapatoare se caleste ceapa dupa care se adauga galbiorii si 3-4 linguri de apa fierbinte in care au stat galbiorii. Acestea se calesc impreuna cca. 5-7 minute.
Smantana se amesteca cu faina si se toarna peste ciuperci. Se mai lasa pe foc pana ce toata compozitia da cateva clocote. Se potriveste de sare si piper.
Mamaliga: Se pune intr-o oala apa, o lingurita de sare (sau dupa gust) si faina de malai si se pun pe foc, se amesteca continu pana se ingrosa.
1
putem adauga la ciuperci patrunjel verde.
2
putem adauga la sfarsit in sos 2-3 linguri de branza uscata ca sa lege compozitia (cas uscat, parmezan, cascaval, Gruyere)
3
la mamaliga: daca mai e nevoie se pune apa (daca e prea groasa) sau malai daca e prea subtire.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult