Tocanita de legume cu carne de porc

de Patricia Iordache in Porc, 28 Aug 2013 | 24225 vizualizari

 

Au trecut zilele toride de vara si au sosit zilele ploioase si racoroase. Ce merge mai bine decat o tocanita cu carne si cateva muraturi alaturi? Sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. cotlet de porc fara os;
  • 4-5 cartofi;
  • 200 gr. baby morcovi congelati sau 1-2 morcovi proaspeti;
  • 1 ardei capia rosu;
  • 1 ceapa;
  • 5 catei de usturoi;
  • 3 foi de dafin;
  • 1 lingura pasta de tomate;
  • 500-600 ml. apa fierbinte;
  • 3 linguri cu ulei;
  • sare;
  • piper;
  • cimbru uscat;
  • patrunjel proaspat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de legume cu carne de porc:

Punem uleiul intr-o cratita de inox si adaugam carnea taiata cubulete. Lasam sa se rumeneasca usor amestecand rar.


Dupa aproximativ 15-20 minute adaugam ceapa tocata marunt si ardeiul capia taiat cubulete.


Adaugam sare, piper, foile de dafin, cimbru si amestecam. Adaugam apa fierbinte si lasam sa ajunga la punctul de fierbere.


Taiem cartofii in bucati potrivite si ii adaugam in momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Daca avem morcovi proaspeti (nu congelati) ii adaugam si pe ei, dupa ce i-am taiat rondele.


Amestecam si lasam sa fiarba aproximativ 15 minute. Adaugam baby morcovii(eu din acestia am folosit), cateii de usturoi pisati si mai lasam sa fiarba inca vreo 10 minute.


Oprim focul, adaugam patrunjel proaspat tocat si servim.


 

TIPS-URI

1

Serviti alaturi de muraturi sau salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

xana 1

28.08.2013, 20:39

Ce idee buna mi-ai dat pentru cina

tanyapatap 1

28.08.2013, 20:42

Ce bine arata!!

RuxyRux 1

28.08.2013, 23:22

Ce culori frumoase Paty!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de porc