Tocanita de legume cu carne de porc

de claudiaO in Mancaruri cu carne, 25 Noi 2019 | 1819 vizualizari

 

Pe vreme rece e numai buna o tocanita fierbinte...

 

INGREDIENTE

  • 800 g ceafa de porc
  • 4 ardei capia - 2 rosii ,2 verzi
  • 5 cepe
  • 1/4 telina medie
  • 2 linguri ulei
  • 1 zuchinni
  • 3 -4 morcovi
  • 2 foi dafin
  • 4-5 cartofi potriviti
  • 150 ml vin rosu
  • 3 cutii rosii decojite cuburi - Amata
  • sare, piper, magi sectrul gustului 1 lingurita
  • cimbru 1 lingurita
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de legume cu carne de porc:

Carnea o taiem cubulete potrivite si o calim in ulei. Adaugam ceapa tocata; dupa vreo 3 minute punem morcovii taiati rondele si telina cuburi si tinem pe foc vreo 5 minute sa se inmoiae. Adaugam ardeii. Saram, piperam, puinem cimbru, dafinul  si Maggi, turnam vinul si fierbem cu capac pana  de patrunde carnea. Adaugam cartofii si zuchnni si fierbem mai departe sub capac. Daca mai e nevoie, mai completam cu putina apa. Cand sunt cartofii facuti aproape de tot, punem rosiile si mai fierbem vreo cateva minute. otrivim de gustul final, daca mai trebuie ceva sare.

La final servim fierbinte alaturi de muraturi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca se doreste , la final se poate pune patrunjel vrede tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu orez si legume la cuptor