Tocanita de mazare cu baby morcov si carnati

de AnyCostescu in Porc, 25 Feb 2013 | 1412 vizualizari

 

o mancare simpla ,rapida si daca ii scoti carnatii poate fi delicioasa in zilele de post..

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de mazare cu baby morcov (1600 g)
  • 1 ceapa
  • 1 ardel gras (sau 3 bucati de culori diferite)
  • 100 ml ulei
  • 2 bucati carnati cruzi
  • 1 cub de knorr
  • sare,piper dupa gust
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 5 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de mazare cu baby morcov si carnati:

Legumele se curata ,se taie si se calesc in ulei.


Se pun si carnatii taiati felii si se lasa pana se albesc carnatii.


Adaugam mazarea scursa si clatita.


Punem apa cat sa curpinda totul , un cub de knorr,piper si lasam sa fiarba.


Cand sosul a scazut adaugam o lingura de pasta de tomate,usturoi cu completam cu sare daca este necesar.


Mai lasam sa dea un clocot si oprim focul


Servim cu muraturi alaturi...pofta buna

 

TIPS-URI

1

se poate pune mazare simpla si morcovi separat..eu am gasit conserve care contineau ambele

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de mazare cu baby morcov si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bya Ralu 1

25.02.2013, 14:45

bun bun

AnyCostescu 1

25.02.2013, 15:34

Rocsi 1

25.02.2013, 22:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pariziene cu brânză dulce

de RODIMUR 5

ieri la 23:57

Fursecuri  cu unt de arahide si ciocolata

de Lau 9

ieri la 16:57

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

ieri la 15:40

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu coaste de porc