Tocanita de miel cu cartofi si mazare

de katty in Oaie, 25 Feb 2017 | 3478 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne de miel cu os
  • 2 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • 200 gr mazare congelata
  • 2 linguri pasta de ardei kapia
  • 100 gr pasta de tomate
  • 250 ml vin rosu
  • piper boabe
  • 2-3 foi de dafin
  • cimbru uscat
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de miel cu cartofi si mazare:

Spalam carnea de miel, o curatam de pielite si o portionam. O punem intr-un vas, adaugam vinul, piperul boabe si foile de dafin. Lasam carnea la rece pana a doua zi. O intoarcem din cand in cand pe toate partile. A doua zi, scurgem carnea. Incingem uleiul intr-o cratita si punem carnea. Lasam sa se rumeneasca usor, apoi adaugam ceapa tocata fin. O lasam sa se inmoaie, apoi adaugam vinul. Lasam sa fiarba pana vinul scade aproape tot, apoi adaugam apa calda cat sa depaseasca carnea si fierbem pana carnea incepe sa se inmoaie. Adaugam cartofii taiati cubulete, mazarea, pasta de ardei, sare, pasta de tomate si cimbru si dam vasul acoperit la cuptor pana legumele se inmoaie si sosul scade si se ingroasa.

Servim tocanita fierbinte, presarata cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de miel cu cartofi si mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

miki_a 1

26.02.2017, 12:36

O tocană foarte delicioasă!

mirela0911 1

26.02.2017, 15:36

Nu prea ma am eu cu mielul, dar arata tare bine ce ai facut!

kytz 1

27.02.2017, 19:19

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cataif cu nuca

ieri la 21:37

 Supa de ardei umpluti si smantana

pe 11.06 la 23:44

Tabouleh a la Panacris

pe 11.06 la 20:25

Placinta cu spanac si branza

de oanapl 7

pe 11.06 la 17:05

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

8468 puncte

oanapl

7544 puncte

Panacris

6609 puncte

Constelatialeu

5475 puncte

Rocsi

5284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert waffle cu capsuni
  • 07

    L

  • 08

    MA

  • 09

    MI

  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cataif cu nuca

ieri la 21:37

 Supa de ardei umpluti si smantana

pe 11.06 la 23:44

Tabouleh a la Panacris

pe 11.06 la 20:25

Placinta cu spanac si branza

de oanapl 7

pe 11.06 la 17:05

RETETA RECOMANDATA
Stufat cu carne de miel