Tocanita de pipote de pui

de Gherca Daniela in Pui, 18 Sep 2015 | 6102 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g pipote de pui
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 cana de apa
  • 4 catei mari de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote de pui:

Spalam bine pipotele si le taiem bucati. Ceapa o taiem marunt.

Intr-o tigaie punem uleiul si calim ceapa cateva minute, peste adaugam pipotele si lasam pana scade toata apa lasata de pipote.

Intre timp diluam pasta de rosii cu apa si zdrobim usturoiul.

Dupa ce a scazut apa, adaugam sucul de rosii si usturoiul, potrivim de sare, piper si boiaua dulce si lasam la foc mediu acoperite cu capac pana scade toata apa, iar pipotele sunt facute. La sfarsit presaram patrunjel verde deasupra! Servim cu mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de gaina de casa cu pilaf de orez