Tocanita de pleurotus cu mamaliguta

de Bya Ralu in Mancaruri de post, 14 Dec 2012 | 2565 vizualizari

 

Sunt asa bune ciuperciile astea,si se fac si super repede :D

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de ciuperci pleurotus
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • vin alb
  • 1-2 catei usturoi
  • 2 linguri bulion
  • sare,piper,boia dulce,putin cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pleurotus cu mamaliguta:

Se taie ceapa solzisori si se pune la calit in ulei de masline,adaugam si ciuperciile taiate mai marunt si morcovul taiat felii subtiri.Se caleste putin dupa care se stinge cu vin alb,iar cand scade zeama se adauga 2 linguri de bulion subtiat cu apa si se lasa la fiert la foc mic.Cand e aproape gata se adauga usturoiul taiat feliute.Se adauga condimentele si se pune si putin patrunjel uscat sau proaspat daca aveti.Se serveste cu mamaliguta

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pleurotus cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

Bya Ralu 1

16.12.2012, 20:12

Ma bucur ca ti-a placut

Micutza Luana 1

24.03.2013, 16:30

biig like

Bya Ralu 1

24.03.2013, 16:37

multu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de ghebe