Tocanita de porc cu ceapa si sos de rosii

de alilianaa in Porc, 3 Mai 2014 | 7541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g spata de porc
  • 4 cepe
  • sare, piper, cimbru, boia de ardei dulce
  • 40 ml ulei
  • 200 g pasta de rosii
  • patrunjel verde
  • 3 fire de usturoi verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu ceapa si sos de rosii:

Carnea de porc se spala si se portioneaza. Se condimenteaza  sare, piper, cimbru, boia de ardei dulce. Uleiul se pune la incins in tigaie. Cand s-a incins bine se adauga carnea. Se lasa la rumenit cca 10 minute. Se scoate si in uleiul respectiv se pune ceapa care a fost curata si tocata ( eu am folosit robotelul de data asta). Se lasa ceapa la calit pana se inmoaie bine, se adauga carnea si se mai pune apa cat sa acopere carnea si sa nu fie nevoie de a mai completa cu apa. Cand a scazut bine se pune usturoi verde tocat.  Se incerca carnea daca s-a fiert cu o furculita. Daca este patrunsa bine sepune pasta de rosii. Se mai lasa 5-7 minute. Se mai potriveste dupa caz, daca mai este nevoie si se adauga patrunjel verde tocat. 

 Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu ceapa si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu legume