Varza acra calita cu carne de porc

de violeta30 in Porc, 21 Mar 2016 | 922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata potrivita
  • 1 kg de carne impanata de porc
  • bulion
  • marar
  • ulei
  • gusa afumata
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra calita cu carne de porc:

Se toaca varza fin si se scurge bine de zeama. Daca e sarata sau prea acra se fierbe inainte intr-un vas separat.


Se pregateste un vas termorezistent si punem un strat de varza, un strat de carne, pana terminam varza si carnea. Carnea, de preferat, sa fie condimentata inainte. Presaram bulionul pe deasupra si ornam cu bucati de gusa afumata. Adaugam si o canita de apa ca sa poata fierbe carnea, dar si ulei sau untura.


Introducem la cuptor pana se patrunde carnea, dar si varza sa fie bine fiarta. La final adaugam mararul.


Servim cu placere !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra calita cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

22.03.2016, 09:06

Geanina87 1

22.03.2016, 09:38

mirela0911 1

31.03.2016, 11:29

Tare buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi in straturi