Carnati In Foietaj

de Anamaria Cook in Porc, 3 Mar 2012 | 4146 vizualizari

 

La noi in casa se prepara aceasta reteta destul de des pentru ca ii plac foarte mult viitorului meu sot. Asa ca aseara sa hotarat sa imi demonstreze ca si el stie sa bucatareasca.

 

INGREDIENTE

  • Cantitatile pentru aceasta reteta depind de cat de multi vreti sa faceti.
  • Eu am folosit:
  • O foaie aluat pentru foietaj
  • 300g carne de carnati
  • un ou sau 2-3 linguri de laptepentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati In Foietaj:

Se pune carnea de carnati intr-un castron si se amesteca pana se leaga.


Presarati faina pe o suprafata neteda si intindeti foaia de aluat.


Se presara putina faina si peste aluat, apoi se ia o parte din carne, se aseaza la un capat al aluatului si se ruleaza pana capata forma unui carnat.


Se impatureste carnea in aluat, apoi se apasa putin cu degetul. Este bine sa ungeti aluatul cu putin lapte pentru a se lipi. Se separa ruloul de restul de aluat.


Procedati asa cu toata carnea si tot aluatul. Cand ati terminat se taie rulourile in bucati de 1,5 2,00 cm si se ung cu lapte sau un ou batut bine


Tapetati o tava de cuptor cu putin unt sau cu hartie de copt si asezati rulourile in tava.


Se pun la cuptor la foc potrivit 220°C/425°F/gaz 7 pentru 20-25 de minute.


Cand sunt gata se scot din cuptor si sunt gata de servit.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati In Foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Lau 1

04.03.2012, 21:51

bune

MotanLaOale 1

05.03.2012, 14:40

Anamaria Cook 1

05.03.2012, 22:17

multumesc tuturor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada de foietaj