Tocanita de porc cu ceapa si telina verde

de Valclaudia in Porc, 8 Noi 2013 | 1164 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 800 gr. carne de porc
  • 3 cepe mari
  • 1 ardei
  • 1 legatura frunze de telina
  • 4 linguri de ulei
  • cateva bobite de mustar
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu ceapa si telina verde:

Spalam carnea si o taiem bucatele.


Curatam ceapa si o taiem in sferturi.


Spalam, curatam si taiem ardeiul bucati.


Spalam frunzele de telina in mai multe ape si le trecem impreuna cu ceapa prin robot.


Calim amestecul obtinut impreuna cu ardeiul tocat in ulei, adaugam boabele de mustar,saram si piperam dupa gust.


Adaugam bucatile de carne, punem apa cat sa acoperim bucatile de carne.


Fierbem la foc potrivit cca 30 min., daca e nevoie mai completam cu putina apa.


Mancarea e gata cand carnea a fiert si ceapa calita are consistenta de sos,lasand uleiul sa iasa la suprafata (adica atunci cand se evapora toata apa adaugata in cratita).


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

noi am servit cu garnitura de piure de cartofi si salata de legume proaspete

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu ceapa si telina verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

simona72 1

08.11.2013, 09:36

Tare buna si aromata de la telina!!

anca_rm 1

08.11.2013, 10:31

cat de aromata este tocanita

_Alina_ 1

08.11.2013, 11:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din carne de porc si cartofi intregi