Tocanita de porc cu galuscute

de simona72 in Porc, 2 Mar 2013 | 3346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc (pulpa)
  • 3 linguri ulei de masline
  • o ceapa alba
  • o ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • un ardei gras
  • o cutie de rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • boia de ardei afumata
  • patrunjel si marar
  • pt galuste:
  • 2-3 cartofi
  • sare
  • faina alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu galuscute:

Carnea de porc o spalam si o curatam de pielite si o taiem cubulete. Ceapa taiata pestisor o punem la calit in ulei, adaugam morcovii taiati feliute, ardeiul gras, lasam legumele pe foc sa se caleasca putin, adaugam carnea taiata cubulete, rosiile din conserva taiate mai mare , o cana de apa si lasam pe foc pina cind carnea este aproape facuta.


Pt galuste punem cartofii la fiert in apa cu sare. Cind sunt gata ii zdrobim sau ii dam pe razatoare, putina sare si faina pina aluatul nu mai este asa de moale. Rasturnam aluatul pe masa pudrata cu faina, facem sul aluatul si taiem bucatele cu cutitul . Le punem la fiert in apa su sare, iar cind acestea se ridica la suprafata inseamna ca sunt gata. Le scoatem cu o spumiera.


Cind tocanita este aproape gata punem sucul de rosii, sare si piper, boiaua afumata, 2-3 polonice din apa in care au fier galustele si lasam pina carnea este patrunsa bine. La urma adaugam galustele, patrunjel si marar tocat fin si lasam sa mai dea in clocot tocanita. A mers de minune cu castraveti murati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu galuscute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Ubulika 1

06.03.2013, 08:09

sebirizescu 1

14.06.2013, 12:56

bun

babi5 1

25.06.2013, 14:36

Buna tocanita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in sos de usturoi si cartofi