Tocanita de porc cu legume

de silvianart in Porc, 9 Ian 2017 | 3826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr pulpa porc cubulete
  • 2 ardei copti
  • 1 cartof
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar murat
  • 1 lingura zahar brun
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita boia iute
  • 1 catel usturoi
  • 1/2 lingurita rozmarin rasnit
  • 1 lingura paste de tomate
  • boabe piper
  • dafin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu legume:

Ceapa am calit-o intr-o lingura de ulei, peste care am pus carnea si-am lasat-o 5 min. la foc moderat. Intre timp, am pasat in blender, gogosarul murat, zaharul brun, mustarul, 2 linguri ulei, catelul de usturoi,150 ml de apa si faina. Acest amestec l-am turnat peste carne in oala. Cand a inceput sa fiarba si sa se ingroase, am pus telina si cartoful, taiate cubulete. Peste ele, am mai adaugat 150 ml apa calda. Am mai adaugat 1 lingura pasta tomate, rozmarinul, boia, piperul, sarea si dafinul. Am pus capacul si la cuptorul incins la 170 de grade C, pentru 80 min. Buna cu paine de casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu sos de legume