Tocanita de porc cu paine fiarta(Schweine-Geschnetzeltes mit Mehlknödel)

de marieta in Porc, 9 Oct 2011 | 5156 vizualizari

 

o mancare Germana foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

pentru tocanita ai nevoie de:

  • 1kg carne slaba de porc,
  • 1 ceapa,
  • o cutie ciuperci mici,
  • o lingurita pasta de rosii,
  • sare,piper,
  • o lingura faina alba,
  • 200 g smantana,
  • o lingura de margarina.

pentru painea fiarta:

  • o chifla alba mai veche,
  • 1 praf de copt,
  • 750g faina alba,
  • 3 oua,
  • o lingurita sare,
  • apa minerala sa iasa un aluat bun.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu paine fiarta(Schweine-Geschnetzeltes mit Mehlknödel):

tocanita:

Carnea se spala si se taie in fasii,se pune la prajit,se adauga ceapa

Se calesc sa-si schimbe culoarea putin,se adauga pasta de rosii,sare ,piper dupa gust si se adauga apa sa fiarba pana este fiarta carnea,apoi se adauga ciupercile,se mai fierbe putin.

Se amesteca faina cu smantana si se mai adauga putina apa sa iasa un sos bun.

Se adauga putin patrunjel tocat,si este gata.

Intre timp se face si painea fiarta:

Se taie chifla in cuburi mici,se pune peste faina si oua ,sare,praf de copt si putina apa minerala.

Se framanta doar putin pentru a nu se sfarama bucatile de chifla.se imparte in doua parti egale si se lasa la dospit jumatate de ora.

Se pune apa la fiert in 2 oale mari cu capac,se adauga cate o lingurita sare si cand clocoteste se pune cate o bucata in fiecare oala.

Se lasa focul incet si se fierbe cu capac aproximativ 15-20 minute intorcandu-le din cand in cand.

Cand sunt fierte se scot cu spumiera pe platou si se taie in felii.

Se serveste fierbinte cu tocanita si o salata la alegere!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu paine fiarta(Schweine-Geschnetzeltes mit Mehlknödel)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu rinichi si ceapa caramelizata