Tocanita de porc cu paine fiarta(Schweine-Geschnetzeltes mit Mehlknödel)

de marieta in Porc, 9 Oct 2011 | 4235 vizualizari

 

o mancare Germana foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

pentru tocanita ai nevoie de:

  • 1kg carne slaba de porc,
  • 1 ceapa,
  • o cutie ciuperci mici,
  • o lingurita pasta de rosii,
  • sare,piper,
  • o lingura faina alba,
  • 200 g smantana,
  • o lingura de margarina.

pentru painea fiarta:

  • o chifla alba mai veche,
  • 1 praf de copt,
  • 750g faina alba,
  • 3 oua,
  • o lingurita sare,
  • apa minerala sa iasa un aluat bun.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu paine fiarta(Schweine-Geschnetzeltes mit Mehlknödel):

tocanita:


Carnea se spala si se taie in fasii,se pune la prajit,se adauga ceapa


Se calesc sa-si schimbe culoarea putin,se adauga pasta de rosii,sare ,piper dupa gust si se adauga apa sa fiarba pana este fiarta carnea,apoi se adauga ciupercile,se mai fierbe putin.


Se amesteca faina cu smantana si se mai adauga putina apa sa iasa un sos bun.


Se adauga putin patrunjel tocat,si este gata.


Intre timp se face si painea fiarta:


Se taie chifla in cuburi mici,se pune peste faina si oua ,sare,praf de copt si putina apa minerala.


Se framanta doar putin pentru a nu se sfarama bucatile de chifla.se imparte in doua parti egale si se lasa la dospit jumatate de ora.


Se pune apa la fiert in 2 oale mari cu capac,se adauga cate o lingurita sare si cand clocoteste se pune cate o bucata in fiecare oala.


Se lasa focul incet si se fierbe cu capac aproximativ 15-20 minute intorcandu-le din cand in cand.


Cand sunt fierte se scot cu spumiera pe platou si se taie in felii.


Se serveste fierbinte cu tocanita si o salata la alegere!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu paine fiarta(Schweine-Geschnetzeltes mit Mehlknödel)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

10.10.2011, 13:18

interesant

MIUTA 1

11.10.2011, 17:21

Foarte interesant imi place

marieta 1

20.10.2011, 14:14

multumesc la toata lumea de aprecieri!!!!!!!!!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba radauteana
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet file de porc pe pat de legume