Tocanita de porc cu praz si cartofi

de alilianaa in Porc, 26 Ian 2014 | 5154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g muschi porc
  • 5 fire praz
  • 7-8 cartofi
  • 2 cepe potriivite
  • un ardei tocat ( eu l-am avut congelat)
  • un morcov
  • 30 ml ulei
  • sare, piper, cimbru( dupa gust)
  • o foaie de dafin
  • un pastrnac( taiat marunt)- congelat
  • 2 linguri pasta rosii ( de casa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu praz si cartofi:

Carnea se spala, se portioneza. Se sareaza, sa da cu boia de ardei dulce si piper . Cartofii se curata, se spala, se toaca, la fel si prazul.   30 ml ulei se pun la incins in tigaie. Cand este gata, se pune carnea si se lasa cca 5-6 minute, timp in care incercam sa o trecem prin ulei incins pe toate partile. Se scoate carnea pe un servetel umed. In uleiul in care am pus carnea, adaugam ceapa, morcov, ardei, pastarnac, sare, piper. Lasam  5-6 minute pana ce, acestea se inmoaie, dupa care peste ele punem carnea.  

Le amestecam si le lasam impreuna cateva minute. Adaugam cartofii si punem apa. Se lasa la fiert pana ce  carnea si cartofii s-au patruns. La final se adauga prazul. Mai lasam cateva minute, punem pasta de rosii. Oprim focul dupa 3-4 minute. Potrivim de condimente, sare, daca mai este nevoie. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu praz si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu ciuperci