Tocanita de porc cu praz si cartofi

de alilianaa in Porc, 26 Ian 2014 | 3181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g muschi porc
  • 5 fire praz
  • 7-8 cartofi
  • 2 cepe potriivite
  • un ardei tocat ( eu l-am avut congelat)
  • un morcov
  • 30 ml ulei
  • sare, piper, cimbru( dupa gust)
  • o foaie de dafin
  • un pastrnac( taiat marunt)- congelat
  • 2 linguri pasta rosii ( de casa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu praz si cartofi:

Carnea se spala, se portioneza. Se sareaza, sa da cu boia de ardei dulce si piper . Cartofii se curata, se spala, se toaca, la fel si prazul. 30 ml ulei se pun la incins in tigaie. Cand este gata, se pune carnea si se lasa cca 5-6 minute, timp in care incercam sa o trecem prin ulei incins pe toate partile. Se scoate carnea pe un servetel umed. In uleiul in care am pus carnea, adaugam ceapa, morcov, ardei, pastarnac, sare, piper. Lasam 5-6 minute pana ce, acestea se inmoaie, dupa care peste ele punem carnea.


Le amestecam si le lasam impreuna cateva minute. Adaugam cartofii si punem apa. Se lasa la fiert pana ce carnea si cartofii s-au patruns. La final se adauga prazul. Mai lasam cateva minute, punem pasta de rosii. Oprim focul dupa 3-4 minute. Potrivim de condimente, sare, daca mai este nevoie.


Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu praz si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

alilianaa 1

26.01.2014, 21:01

Bya, Ela

alilianaa 1

26.01.2014, 21:01

Rocsi, Pusha

Krystyan Trendy 1

27.01.2014, 13:29

foarte buna tocanita

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Porc la ceaun sub foc de lemne ( leguma mea preferata )