Tocanita de pui cu ciuperci

de marinicayou10 in Pui, 22 Feb 2012 | 4859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 2 ardei grasi rosii
  • 3 cepe mari
  • 500-600 gr ciuperci proaspete
  • un pahar smantana grasa de la Danone
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • o lingurita cimbru
  • o lingurita busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • putin marar sau partunjel tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ciuperci:

Asa..acum trecem la treaba :) Pieptul de pui il taiem fasii lungi. Ceapa julienne, ardeiul tot ceva fasii ..le vedeti in poze. Nu trebuiesc tocate marunt. Ciupercutele le taiem felii.

Acum, punem putin ulei in cratita, adaugam ceapa, dupa 10 minute adaugam si ardeiul, calim putin, adaugam puiul si calim bine pana isi schimba culoarea. Adaugam ciupercile si amestecam odata, apoi lasam sa fiarba. Nu adaugam apa pt ca ciupercile vor lasa propria apa in care vor fierbe legulmele si puiul. La sfarsit adaugam sare, piper, cimbru, busuioc dupa gust toate. 2 catei de usturoi tocati marunt si smatana. Amestecam bine toate si oprim focul. Adaugam marar sau patrunjel.

Se poate servi foarte bine cu mamaliguta sau paine :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de piept de pui cu ciuperci si rosii