Tocanita de pui( curcan ) cu mamaliguta

de Sidy in Pui, 24 Iun 2011 | 3165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carnea de la un pui,
  • 1 legatura ceapa verde,
  • 2 rosii,
  • 1/2 ardei gras,
  • 300 g faina de malai
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • sare,
  •  piper,
  • patrunjel verde
  • 2-3 catei usturoi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui( curcan ) cu mamaliguta:

Ceapa taiata marunt se pune la calit pina devine sticloasa, apoi adaugam rosiile taiate cubuletesi ardeiul gras taiat.


Dupa cateva minute adaugam carnea , pasta de gogosari si potrivim gustul de sare si piper.Se adauga patrunjel verde tocat, usturoiul si o cana cu apa, apoi se lasa sa fiarba carnea bine.


Se face mamaliguta: la 1 l apa cu sare dupa gust ,se pun 300 g malai si se lasa sa fiarba, invirtindu-se sa nu se prinda mamaliga de vas.




Cind sunt gata se monteaza pe farfurie in portii.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui( curcan ) cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

adry88 1

28.06.2011, 16:28

Lau 1

02.07.2011, 22:57

place

soryna1981 1

16.07.2011, 16:07

Nu pot sa zic decat...palaria jos...imi place tot ce tine de tocanite...sunt sigura ca este foarte buna la fel dupa aspect......am si eu o rugaminte cum pot sa introduc prieteni in lista?.....cum sa-i selectez?...multumesc....o zi buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pipote si inimi de pui