Tocanita de pui( curcan ) cu mamaliguta

de Sidy in Pui, 24 Iun 2011 | 7132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carnea de la un pui,
  • 1 legatura ceapa verde,
  • 2 rosii,
  • 1/2 ardei gras,
  • 300 g faina de malai
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • sare,
  •  piper,
  • patrunjel verde
  • 2-3 catei usturoi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui( curcan ) cu mamaliguta:

Ceapa taiata marunt se pune la calit pina devine sticloasa, apoi adaugam rosiile taiate cubuletesi ardeiul gras taiat.

Dupa cateva minute  adaugam  carnea , pasta de gogosari si potrivim gustul de sare si piper.Se adauga patrunjel verde tocat, usturoiul si o cana cu apa, apoi se lasa sa fiarba carnea bine.

Se face mamaliguta: la 1 l apa cu sare dupa gust ,se pun 300 g malai si se lasa sa fiarba, invirtindu-se sa nu se prinda mamaliga de vas.


Cind sunt gata se monteaza pe farfurie in portii.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui( curcan ) cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (13)

adry88 1

28.06.2011, 16:28

Lau 1

02.07.2011, 22:57

place

soryna1981 1

16.07.2011, 16:07

Nu pot sa zic decat...palaria jos...imi place tot ce tine de tocanite...sunt sigura ca este foarte buna la fel dupa aspect......am si eu o rugaminte cum pot sa introduc prieteni in lista?.....cum sa-i selectez?...multumesc....o zi buna

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stufat de Pui