Piept de pui cu alune si patrunjel

de janet in Pui, 14 Iul 2010 | 3790 vizualizari

 

Este un preparat ce il recomand cu toata placerea!
Este foarte usor de preparat si cu o savoare deosebita ,de la alune si patrunjelul verde

 

INGREDIENTE

  • -un piept de pui
  • -50 gr. alune prajite
  • -o lingura de zeama de lamaie
  • -50 ml ulei de masline
  • -o legatura de patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu alune si patrunjel:

Pieptul de pui dezosat si curatat de piele si grasime, il desfacem pe dindoua, rezultand 2 inimioare. In fiecare bucata de piept, cu cutitul, facem un buzunaras.Saram si piperam si lasam la o parte. Pregatim pasta de alune.

In blender punem alunele ,le sfarmam pe jumatate , apoi adaugam patrunjelul, uleiul si zeama de lamaie, maruntim cam cit dorim sa fie de fin.Cu aceasta pasta am umplut "buzunarasele" ,le-am prins cu scobitori si le-am prajit pe gratarul incins, cam 10 min

A fost grozav, toata lumea a fost incintata!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu alune si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Ina 1

15.07.2010, 20:39

nadina73 1

17.07.2010, 02:07

5 furcu

janet 1

18.07.2010, 17:06

Fetelor ,va multumesc ,dragutelor! Imi pare rau ca raspund cu intirziere,dar pur si simplu nu am avut cind sa intru.
Lia,ma bucur ca te-a placut preparatul si ai si dezvoltat ideea ,cu vinul si cuptorul! Merita incercat si asa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu mustar la cuptor